Mooii Wonen geeft tips over verlichting. (Foto: Wouter Bos)
Mooii Wonen geeft tips over verlichting. (Foto: Wouter Bos) Foto: Wouter Bos

‘Verlichting is veel meer dan puur functioneel’, aldus Mooii Wonen

Algemeen

Verlichting is veel meer dan puur functioneel, weten ze bij Shop in Shop XXL store Mooii Wonen. Daarom geeft Mooii Wonen tips.

ALMELO - Mooii Wonen, specialist in lampenkappen, weet als geen ander dat stijlvolle verlichting de juiste sfeer kan brengen. Zeker in deze lange donkere dagen.

Een heel assortiment aan lampenkappen op voorraad!

Wanneer je op zoek bent naar een losse lampenkap voor een schemerlamp of een hanglamp, dan ben je bij Mooii Wonen aan het juiste adres. Hier vind je lampenkappen in verschillende maten! En alles is mogelijk. Heb je een specifieke wens qua stoffering of afmeting? Geef je wens door en Mooii Wonen laat de mogelijkheden zien.

Het ervaren team van Mooii Wonen geeft hieronder een paar tips, zodat je met de juiste afstemming een warme sfeer kunt creëren.

Laat de stijl terugkomen.

Bij Mooii Wonen zie je verschillende stijlen op een rijtje. Houd je van een landelijke sfeer of is je inrichting strak qua design en materialen? Ook lampenkappen kunnen in verscheidene bijpassende stijlen worden doorgevoerd. Maak het niet rommelig door de verlichting niet af te stemmen op de rest van je interieur en laat je stijl ook in een design-lampenkap terugkomen.

Werk met verschillende maten.

In de store van Mooii Wonen worden van ieder design verscheidene maten aflopend gepresenteerd. Ook zie je bij de uiteenlopende stofferingstijlen ronde kappen en kappen in een ovale vorm.
Je woon- of slaapkamer krijgt een gevoel van eenheid wanneer je lampenkappen van dezelfde stoffering in verschillende afmetingen laat terugkomen. Zo wordt de grote lamp bij bijvoorbeeld de fauteuil een echte eyecatcher en zorgen de kleinere lampen in de vensterbank of gang voor saamhorigheid.

Verrassende prints.

Wanneer je een rustig interieur hebt kan een uitgesproken print op een lampenkap een erg speels effect geven. Denk aan velours bloemen, zebra-vacht, vintage of royal-design. Durf hier en daar te knallen met een lampenkap die meteen in het oog springt. Je zult zien dat het de woon of slaapkamer een verrassende twist geeft.

De materialen die Mooii Wonen gebruikt zijn van duurzame kwaliteit maar tegen een uiterst scherpe prijs.
Kom gerust ideetjes op doen of geef je specifieke wensen door.
Mooii Wonen bevindt zich in Shop in Shop XXL op Woonboulevard Almelo.

Afbeelding
Help vogels met een nestkastje dit voorjaar 1 uur geleden
Afbeelding
Oranje Fonds zoekt buurtinitiatieven 3 uur geleden
Afbeelding
Klussendienst beter bereikbaar 21 uur geleden
Afbeelding
Koor Pur Sang zoekt projectkoorleden 22 uur geleden
Afbeelding
Toolstation Almelo helpt je verder! gisteren
Afbeelding
Digisterker maakt mensen wegwijs in de digitale wereld 28 jan, 10:00
Afbeelding
Zondagmiddagpodium: Sprookjes van Bomans 27 jan, 15:06
Afbeelding
Gemeente en partners zetten in op goed opgroeien in Oldenzaal 27 jan, 14:56