Willemien heeft nu een leuke, creatieve ontmoetingsplek voor senioren.
Willemien heeft nu een leuke, creatieve ontmoetingsplek voor senioren.

Nieuw creatief café voor Oldenzaalse senioren

Algemeen

Het Oldenzaalse leeratelier Mal&Mod en Impuls slaan de handen ineen en zijn nu begonnen met een creatief café voor senioren. In sociaal cultureel centrum Willemien aan de Wilhelminastraat 5 kunnen senioren terecht om te tekenen, breien, naaien, schilderen of andere creatieve hobby’s uit te oefenen.

OLDENZAAL - In het creatief café zijn senioren welkom die het leuk vinden om anderen te ontmoeten en ondertussen bezig te zijn met bijvoorbeeld schilderen, tekenen, kleuren, breien of haken. Niks is te gek, alles kan! Men neemt zelf de eigen materialen mee en Mal&Mod en Impuls zorgen voor een geschikte ruimte, met schildersezels, koffie, thee en iets lekkers. “Er wordt geen les gegeven maar er is voldoende hulp. En samen komen we ook een heel eind!”, aldus de enthousiaste aankondiging. Dit soort activiteiten draagt bij aan het actief onder de mensen brengen van senioren in de Boeskoolstad, wat weer goed is tegen onder meer eenzaamheid.

Het creatief café werd deze maandag voor het eerst gehouden. Vanaf nu is men elke eerste en derde maandag van de maand welkom van 09.30 tot 12.00 uur. Deelname kost 3,50 euro per keer; dit is inclusief koffie, thee en iets lekkers. Aanmelden is niet nodig, men kan zo binnenlopen. Voor meer informatie of aanmelden kan men contact opnemen met de ouderenadviseurs van Impuls via telefoonnummer 0541 571414 of met Manon Moekotte van Mal&Mod via 06-225 68492.

Afbeelding
Gabbiano: stijlvol én met oog voor kwaliteit! gisteren
Afbeelding
O.C.V. de Vennemuskes houdt een Kerstbingo 9 dec., 15:42
Afbeelding
Voetenbord met tv-lift bij totaalBED 9 dec., 11:47
Afbeelding
Lezing over kloosterleven 8 dec., 16:41
Afbeelding
Muze Kwartet treedt op in het Stadsheater De Bond 8 dec., 15:28
Afbeelding
Enquête parkeren in de binnenstad 8 dec., 13:42
Afbeelding
Brandveilig met peuters in huis 8 dec., 13:39
Afbeelding
Vrijwilligers in het zonnetje gezet 8 dec., 12:36