Afbeelding

Niet alleen de temperaturen dalen, ook de prijzen gaan naar beneden

Algemeen

Het eind van het jaar nadert. We hebben ook dit jaar weer alle seizoenen voorbij zien komen. We begonnen met het staartje van de winter en gingen door naar de lente en de zomer en vervolgens door naar de herfst. Uiteindelijk zijn we nu weer aanbeland bij de winter met zijn kou, ijs en sneeuw. Wie nog een leuke outfit zoekt voor de winter is nu bij Sans aan het goede adres. Ze zijn namelijk gestart met de sale.

Tijdens de sale geeft Sans korting op bekende merken zoals Mango, PME legend, Only en State of Art. Voor elke man en elke vrouw valt er weer voldoende te kiezen in de heerlijk warme winkel van Sans in Rijssen én in de webshop. Wie nog twijfelde over die ene jas, heeft een grote kans om deze nu te kopen met een leuke korting. Dan verdwijnt die twijfel toch als sneeuw voor de zon, of niet? 

Niet alleen op de winterjassen krijg je nu korting bij Sans, ook truien, vesten, broeken, rokken, jurken en wat je verder nog maar zou kunnen bedenken zijn nu nog voordeliger geprijsd tijdens de sale. Ook iedereen die nog op het laatste moment besluit te shoppen voor nieuwe feestkleding, valt met de neus in de boter. Ook deze zijn bij Sans in de sale en dus met leuke kortingen te koop. 

En voor wie zich door Koning Winter niet wil laten tegenhouden om lekker naar buiten te gaan voor misschien wel een schaatstocht op natuurijs, een sneeuwballengevecht of gewoon het dagelijks leven, heeft Sans-online alles om ook buiten lekker warm te blijven. Naast sjaals vind je bij Sans ook mutsen, oorwarmers en handschoenen. Neem dus snel een kijkje in de webshop of in de winkel in Rijssen.

Wandel4daagse
Wandel4Daagse Oldenzaal op komst 15 mei, 14:28
Afbeelding
Taalpunt Oldenzaal viert 10-jarig jubileum 15 mei, 12:13
Meyra verwelkomt u graag tijdens de open dagen op 24 en 25 mei.
Open dagen bij Meyra in Hengelo 14 mei, 13:29
Afbeelding
Militaire oefening regio IJsselland en Twente komende week 14 mei, 10:25
Afbeelding
Praat mee over uw leefbare wijk 13 mei, 15:31
Afbeelding
Campagne: let iets vaker op de snelheid in het verkeer 13 mei, 13:07
Hoewel wespen vaak als hinderlijk worden ervaren, spelen ze een belangrijke rol in het ecosysteem.
Komt de tijd van wespen er weer aan? 13 mei, 13:02
Het gaat ook dit jaar weer erg gezellig worden!
Graanzakjes smieten: niet alleen spel 13 mei, 12:42