De jubilarissen werden geëerd voor hun jarenlange inzet.
De jubilarissen werden geëerd voor hun jarenlange inzet.

Geslaagd Ceciliafeest Oldenzaal

Algemeen

Het Oldenzaals Latijns Gregoriaans Basiliekkoor heeft zondag het Ceciliafeest geopend. Dit gebeurde op gepaste wijze; met een prachtig gezongen Missa K 65 van Mozart. Met voor het eerst ook het prachtige Credo uit deze mis.

OLDENZAAL - Op het einde van de mis werden de Jubilarissen door het Bestuur gehuldigd en hun de versierselen opgespeld. De dag werd op een feestelijke wijze voortgezet bij Zalencentrum Rouwhorst, met een heerlijke Brunch, een dansfestijn in de middag en een feestelijke diner op de avond waarbij de jubilarissen werden toegezongen.

Op de foto van links naar rechts: Dot Euverman (40 jaar lid), Jos Lansink (voorzitter), Joselien Vlutters (40 jaar lid), Betsy Spit (bestuurslid), Jan Agterbos (25 jaar lid), Erna Moleman (40 jaar lid), Erna Brand (50 jaar lid), Irma Nijhuis (25 jaar lid). Paula Zwaferink vierde haar 12,5 jarig jubileum, maar was helaas afwezig dit weekend.

Het Oldenzaals Latijns Gregoriaans Basiliekkoor is een jong koor dat toch een rijke geschiedenis heeft. Het werd in 2015 opgericht als fusie tussen het Plechelmus-Antoniuskoor, dat eerder zelf ook gefuseerd is, en het Drie-eenheidskoor. Het gemengde kerkkoor heeft ongeveer 70 leden en is regelmatig op de zondagen te horen bij de Hoogmis.

Afbeelding
Help vogels met een nestkastje dit voorjaar 1 uur geleden
Afbeelding
Oranje Fonds zoekt buurtinitiatieven 3 uur geleden
Afbeelding
Klussendienst beter bereikbaar 21 uur geleden
Afbeelding
Koor Pur Sang zoekt projectkoorleden 22 uur geleden
Afbeelding
Toolstation Almelo helpt je verder! 23 uur geleden
Afbeelding
Digisterker maakt mensen wegwijs in de digitale wereld 28 jan, 10:00
Afbeelding
Zondagmiddagpodium: Sprookjes van Bomans 27 jan, 15:06
Afbeelding
Gemeente en partners zetten in op goed opgroeien in Oldenzaal 27 jan, 14:56