Afbeelding
Foto: Shutterstock

Uitreiking van Tubbergse Ondernemersprijs 2022

Algemeen

De bekendmaking van de ‘Starter van het Jaar’ en de ‘Ondernemer van het Jaar’ van de gemeente Tubbergen vindt deze vrijdagavond plaats bij partycentrum Morshuis in Albergen.

TUBBERGEN - Op deze avond zullen de bezoekers te horen krijgen welke ondernemer uit Tubbergen de prijs heeft gewonnen voor ‘Starter van het Jaar’ en voor ‘Ondernemer van het Jaar’. Ook is er op deze avond de bekendmaking van de winnaar van de publieksprijs. “Een avond waar iedere ondernemer in onze gemeente bij wilt zijn”, aldus de organisatie. De organisatie nodigt iedereen van harte uit voor deze uitreiking van de ondernemersprijs van de gemeente Tubbergen.

De Ondernemersprijs Tubbergen is een initiatief van de lokale ondernemersverenigingen. Met deze avond wil de gemeente haar waardering naar ondernemers uitspreken. Ondernemers spelen immers een belangrijke rol in de vitaliteit van de lokale economie in Tubbergen. Het programma begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Inloop is mogelijk vanaf 19.30 uur. Naderhand is er een gelegenheid tot napraten, netwerken en feliciteren van de winnaars. Ook is er gelegenheid om een drankje te drinken. Partycentrum Morshuis is gelegen aan de Ootmarsumseweg 159, 7665 RX te Albergen.

!
Afbeelding
Zonnebloem wint Gouden Boeskool 13 uur geleden
Afbeelding
Sinterklaas: cadeautips van TOP1Toys 15 uur geleden
Afbeelding
Cliënten Aveleijn aan de slag in Ruilwinkel Almelo 18 uur geleden
Afbeelding
Twents centraal in leuk nieuw boekje 19 uur geleden
Afbeelding
Roland Kaiser komt zingen in Gronau 21 uur geleden
Afbeelding
Inzameling SOED voor aggregaten voor Oekraïne 22 uur geleden
Afbeelding
Jeugdraad Oldenzaal bestaat 5 jaar 23 uur geleden
Afbeelding
Wandelen met de midwinterhoorn gisteren