Afbeelding

Basiliekkoor viert het Ceceliafeest

Algemeen

Het Oldenzaalse Basiliekkoor viert op 20 november het Ceceliafeest. 

OLDENZAAL - De naam van het Ceceliafeest ontleent haar naam aan St. Caecilia, de patroonheilige van de koorzang. Op deze avond worden de eventuele jubilarissen gehuldigd. Op 20 november begint de dag met een Plechtige Hoogmis in de Plechelmus Basiliek om 10.00 uur. Gezongen wordt de mis van Mozart Missa Brevis 65.

Er zijn dit jaar 7 jubilarissen bij het Oldenzaals Basiliekkoor, namelijk; Paula Zwaverink 12,5 jaar, Irma Nijhuis en Jan Agterbos 25 jaar, Dot Euverman, Erna Moleman en Joselien Vlutters 40 jaar en Erna Brand 50 jaar. Na de viering is er een lunch bij zalencentrum Rouwhors en kunnen de jubilarissen worden gefeliciteerd. Het middagprogramma is nog een verrassing, maar ’s avonds tijdens het feestelijk diner worden de Jubilarissen toegezongen, zijn er verschillende voordrachten en buuts, ook dit zal plaatsvinden in zalencentrum Rouwhorst.

Ook is het koor al druk bezig met de voorbereiding voor een Kerstconcert als onderdeel van Oldenzaal in Kerstsfeer . Dit concert zal ten gehore worden gebracht op zondag 11 december om 16.00 uur in de Plechelmus Basiliek. Dit jaar, evenals in 2018, ook weer in samenwerking met het projectorkest Twente. Kaarten voor dit Kerstconcert kosten 10 euro en zijn vanaf half november verkrijgbaar bij Tourist Info Oldenzaal. 

!
Afbeelding
Zonnebloem wint Gouden Boeskool 14 uur geleden
Afbeelding
Sinterklaas: cadeautips van TOP1Toys 16 uur geleden
Afbeelding
Cliënten Aveleijn aan de slag in Ruilwinkel Almelo 19 uur geleden
Afbeelding
Twents centraal in leuk nieuw boekje 20 uur geleden
Afbeelding
Roland Kaiser komt zingen in Gronau 22 uur geleden
Afbeelding
Inzameling SOED voor aggregaten voor Oekraïne 23 uur geleden
Afbeelding
Jeugdraad Oldenzaal bestaat 5 jaar gisteren
Afbeelding
Wandelen met de midwinterhoorn gisteren