Afbeelding

E-chopper rijden bij Het Schwarzwald activiteitencentrum

Algemeen

Een van de activiteit en die op dit moment trending is in Nederland, dat is de E-chopper tour. De E-chopper tour is uitermate veilig en geschikt als spraakmakende activiteit voor een jubileumfeest, personeelsfeest en vrijgezellenfeest.

De E-chopper kent vele voordelen ten opzichte van de traditionele retro scooter en solex. Met de E-chopper is het weer mogelijk om heerlijk en zonder lawaai te genieten in de bosrijke omgeving en de vogels te horen fluiten. Een ander belangrijk item tegenwoordig is het onderwerp milieu. Niet alleen de particulieren maar ook de bedrijven zullen een steentje bij moeten dragen aan een beter milieu. E-chopper bedrijven zorgen er in ieder geval voor dat het milieu wordt ontzien aangezien E-choppers geen uitstoot van schadelijke stoffen hebben. Kortom een win-win situatie voor mens en milieu.

Wanneer je de gave E-chopper huurt, krijg je er een mooie routekaart bij zodat verkeerd rijden er niet bij is. Hoe lang je de E-chopper wilt huren is aan jou. Dit kan voor 1, 2 of 3 uur. Er wordt een volle accu meegegeven, zodat je zonder zorgen kunt rondtoeren. Iedereen die een E-chopper wil besturen moet in het bezit zijn van een (bromfiets)rijbewijs.

Een E-chopper tour is zowel los als in arrangementvorm te reserveren. De invulling van het arrangement omvat naast de e-chopper tour een ontvangst met koffie, thee en cake + een BBQ inclusief onbeperkt bier, fris en wijn. Optioneel is een buffet of Bourgondische hittesteen mogelijk.

Het Schwarzwald in Rijssen is hierbij de partij voor het reserveren van de e-choppers. De beste prijs-kwaliteitsverhouding, een grote voorraad E-choppers en een prachtige bosrijke route zorgen ervoor dat zowel kleine als grote groepen bij Het Schwarzwald aan het juiste adres zijn. Voor meer informatie of het boeken van de E-chopper tour of 1 van de vele andere activiteiten gaat u naar de website.

Beleef de spraakmakende E-chopper tour bij Het Schwarzwald Rijssen!

!
Afbeelding
Zonnebloem wint Gouden Boeskool 13 uur geleden
Afbeelding
Sinterklaas: cadeautips van TOP1Toys 15 uur geleden
Afbeelding
Cliënten Aveleijn aan de slag in Ruilwinkel Almelo 18 uur geleden
Afbeelding
Twents centraal in leuk nieuw boekje 19 uur geleden
Afbeelding
Roland Kaiser komt zingen in Gronau 21 uur geleden
Afbeelding
Inzameling SOED voor aggregaten voor Oekraïne 22 uur geleden
Afbeelding
Jeugdraad Oldenzaal bestaat 5 jaar 23 uur geleden
Afbeelding
Wandelen met de midwinterhoorn 23 uur geleden