Zelf een levende tuin maken

woensdag 17 april 2024 19:30

Het IVN Natuureducatie houdt in samenwerking met de Vogelbescherming en de KNNV Vereniging voor Veldbiologie een workshop ‘Een levende tuin maak je zelf’.

OLDENZAAL - De bedoeling van de workshop is om van de tuin een aantrekkelijke plek te maken waar mensen echt graag komen. Een levende tuin is gezond en bovendien goed voor de natuur. Kleine stukjes groen geven voedsel en beschutting aan dieren. In 2,5 uur krijgen deelnemers inspiratie, tips en voorbeelden van natuurexperts om de tuin aantrekkelijker te maken. Niet alleen voor de deelnemers zelf, maar ook voor vogels, insecten en andere dieren. Onder leiding van docenten van de werkgroep educatie van IVN Oldenzaal - Losser e.o. gaan de deelnemers aan de slag met een schetsontwerp van de eigen tuin. 

De workshop vindt plaats op woensdag 17 april om 19.30 uur in De Stakenboer aan de Burgemeester Wallerstraat 115 te Oldenzaal. De workshop is geschikt voor iedereen die groene vingers wil krijgen en in het bezit is van een tuin. Deelname kost 15 euro, aanmelden via: 

www.ivn.nl/afdeling/oldenzaal-losser-eo

Locatie