Afbeelding
Foto:

Filmhuis: Priscilla

dinsdag 5 maart 2024 20:00

OLDENZAAL - Op dinsdag 5 maart vertoont Filmhuis Oldenzaal ‘Priscilla’, de nieuwe film van Sofia Coppola. 

Deze toont de onzichtbare kant van een van de grootste Amerikaanse mythes uit de popgeschiedenis: de lange relatie en het turbulente huwelijk van Elvis en Priscilla. Wanneer tiener Priscilla Beaulieu op een feestje Elvis Presley ontmoet, verandert de internationale superster op intieme momenten onverwachts in iemand anders: een meeslepende liefde, een steun in eenzame dagen, een kwetsbare, beste vriend. De film volgt Priscilla van een Duitse legerbasis tot aan Elvis’ droomlandgoed Graceland. Dinsdag 5 maart om 20.00 uur. Entreeprijs: 10 euro. Voor Vrienden van Filmhuis Oldenzaal: 7 euro. Het vertoningsadres is Stadstheater De Bond, Molenstraat 25. Kijk voor meer informatie, de filmagenda en kaarten op: www.filmhuisoldenzaal.nl