Afbeelding

Werk aan N346 van start

Algemeen

HENGELO - De werkzaamheden aan de N346 Delden-Hengelo worden komende week uitgevoerd. van maandag 24 tot en met zaterdag 29 juli.

Afgelopen week werd al een informatieavond gehouden om belangstellenden langs de route te informeren over de planning en uitvoering van de werkzaamheden maar ook de onvermijdelijke overlast die hiermee gepaard zal gaan als gevolg van omleidingen en afsluitingen ten behoeve van het bouwverkeer.

Groot onderhoud
De werkzaamheden bestaan uit groot onderhoud aan de N346 in de breedste zin. Want als je een weg af moet sluiten kun je net zo goed alles in één keer afhandelen. De hoofdmoot van de werkzaamheden omvatten het verwijderen en leggen van nieuwe asfaltlagen, vervangen van oude bestrating en bermverharding, het maaien en opruimen van bermen en afsluitend nog het aanbrengen van nieuwe belijningen en markeringen. Voor omwonenden is er straks nog een belangrijk voordeel: het nieuwe asfalt is geluidsreducerend wat moet zorgen voor minder geluidshinder.

Afsluiten
Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, sluit de provincie de hoofdrijbaan van de N346 af van maandag 24 juli 06.00 uur tot en met zaterdag 29 juli 24.00 uur. De afsluiting is tussen de Langestraat in Delden en afrit 28 (Hengelo-West/Delden) van Rijksweg A35 bij Hengelo. De exacte duur van de werkzaamheden is echter wel afhankelijk van weersinvloeden die mogelijk invloed kunnen hebben.

Omleidingen
Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via de N347 (Goor–Enter) en de Rijkswegen A1 en A35 (Enter–Borne–Hengelo). De op- en afritten 28 van Rijksweg A35 blijven open. De stad Delden is bereikbaar vanuit Goor via de Langestraat en vanuit Bornerbroek via de N741/Almelosestraat/Europalaan.Het verkeer nabij het werkvak wordt geregeld door borden en de inzet van verkeersregelaars. Aanwonenden blijven bereikbaar. De wegomleidingen worden met borden aangegeven en zijn te vinden op www.bereikbaar.overijssel.nl.

Werkzaamheden N741
In de periode van september tot en met november 2017 voert de provincie Overijssel aan de N741 bij Delden werkzaamheden uit. De werkzaamheden betreffen groot onderhoud aan de hoofdrijbaan, fietspaden en de bovenzijde van het Molenesviaduct in N741/Europalaan. Tevens wordt de T-aansluiting zuidelijke verbindingslus tussen N346 en de N741 omgebouwd tot een rotonde. In september organiseert de provincie een informatiebijeenkomst.

Gezellig samen aan de Hoftafel in de Hofkeuken (foto: Martin Meijerink).
Weer maandelijks samen eten en genieten in de Hofkerk 13 apr, 18:29
Afbeelding
Waarom een kampeertent essentieel is voor de perfecte kampeertrip 13 apr, 11:28
Lloyd Spiegel en Leif de Leeuw en Sem Jansen zullen het eerste jubileum-dubbelconcert verzorgen.
Jubileum-dubbelconcerten: Cobblestone bestaat al 20 jaar 12 apr, 19:58
Fanatieke lezers Saar Grundel (rechts) en Suus Bakker van basisschool de Leemstee in Bibliotheek Oldenzaal bij de display tafel Kinderjury 2024.
Het beste boek gekozen door kinderen 12 apr, 17:32
Opnieuw bouwen, gebruiken als huis van de stad of het kleiner maken van het stadhuis?
Opties voor toekomst stadhuis zijn op hoofdlijnen uitgewerkt 12 apr, 13:25
Afbeelding
Herdenking April-meistakingen Hengelo 1943 op 29 april 12 apr, 11:56
Anja Borggreve (expositiecommissie De Bond) toont de door Anders ontworpen aankondiging affiche samen met zijn moeder Karin.
Anders Brinksma exposeert in De Bond 12 apr, 09:04
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 10 apr, 14:01