Afbeelding

Ruime Nissan NV300 goede partner voor uw bedrijf

Algemeen

HENGELO - De economie trekt weer aan, waardoor ook uw bedrijf weer groeit. Als u toe bent aan een nieuwe bedrijfsauto, helpt autobedrijf Lesscher in Hengelo u graag met uw wensen voor mobiliteit.

Nissan heeft een breed gamma aan bedrijfswagens. Eén van de jongste telgen is de Nissan NV300. Deze zit qua formaten tussen de kleine NV200 en de grotere NV400 in. Afhankelijk van welke variant u kiest is het laadvermogen maximaal 1.280 kilo met een volume van maximaal 8,6 kubieke meter. Dankzij een doorsteekluik in de tussenwand zijn ook langere ladingen te vervoeren.

Varianten
De NV300 is verkrijgbaar in drie varianten: de 'van'; een volledige bestelwagen met tot 8,6 kubieke meter laadvolume, de dubbele cabine 'crew' versie met zes zitplaatsen en 4 kubieke meter laadvolume of de combi, een personenbus met tot negen zitplaatsen. Het interieur is comfortabel en praktisch. Als werkplek en mobiel kantoor is er volop ruimte met vele handige opbergvakken en functies. Met het NissanConnect-systeem profiteren medewerkers van goede navigatie, een uitgebreid radiosysteem, Bluetooth amartphone-integratie en meer. Zo zijn zij altijd efficiënt ter plaatse en goed bereikbaar, ook op de weg.

Betrouwbaar
Autobedrijf Lesscher heeft op dit moment een ruime voorraad van al deze varianten, leverbaar met een viertal dieselmotoren van 95 tot 145 pk. De NV300 wordt standaard geleverd met vijf jaar garantie / tot 160.000 kilometer. Dit omvat 5 jaar garantie op de lak en originele onderdelen, maar ook 5 jaar Nissan pechhulp wanneer er onverhoopt tóch iets mis is. De Nissan NV300 is verkrijgbaar vanaf 19.610 euro, op basis van de van variant. Naar wens kan autobedrijf Lesscher ook een inbouw en bestickering verzorgen zodat u snel en representatief de weg op kunt. De bedrijfswagenspecialisten van autobedrijf Lesscher in Hengelo geven u graag advies over alle mogelijkheden. Kom langs aan de Zilverstraat 5 in Hengelo, bel met 074-242 41 58 of kijk op: www.autolesscher.nl

Foto: Marc Schoenmaker

Afbeelding
'Eigenlijk alles mag en dan met een beetje glitter en glamour' 51 minuten geleden
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 1 uur geleden
Afbeelding
Benefietconcert Dames Smartlappen Koor 1 uur geleden
Afbeelding
Visie wonen, welzijn en zorg 1 uur geleden
Foto: Masterphoto
Mooi programma voor Maxima's Night Out 1 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 1 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 2 uur geleden
Gezellig samen aan de Hoftafel in de Hofkeuken (foto: Martin Meijerink).
Weer maandelijks samen eten en genieten in de Hofkerk 13 apr, 18:29