Afbeelding

PTMD Collection bij Woon & Slaap

Algemeen

ALMELO/ENSCHEDE - Woon & Slaap is hét adres voor een stijlvol interieur dat ook nog eens verrassend betaalbaar is. Met twee vestigingen in Almelo en Enschede bent u aan het juiste adres voor een stijlvol en betaalbaar interieur. Zowel meubels als accessoires zijn er in veel stijlen te vinden. Eén van de merken die Woon & Slaap verkoopt is PTMD.

PTMD is een relatief jong merk; opgericht in 1992. Met de slogan: "ontworpen met passie en gemaakt door kunstenaars" is duidelijk dat design centraal staat. Door de unieke samenwerking tussen creatieve kunstenaars en vakkundige producten weet PTMD telkens een verrassende collectie te realiseren voor in uw huiskamer. De collectie bestaat uit verlichting, potten, glaswerk, meubels, textiel, kunstbloemen en (wand)decoratie waaronder verf.

Duurzaam en bewust
PTMD heeft als ambitie om haar producten duurzaam en bewust te laten produceren en zet zich daarnaast ook bewust in voor de gemeenschap in de landen waar ze materialen halen. Zo werd ook een kindertehuis opgericht in Vietnam, om zo meisjes zicht op een betere toekomst te bieden. PTMD is eveneens selectief met haar dealernetwerk. Woon & Slaap is als specialist dé aangewezen plek om een merk als PTMD te verkopen, zeker in aanvulling met de andere merken die zij voeren zoals het vorige week belichte Riviera Maison. Als klant profiteert u zo van een breed assortiment van merken, stijlen en materialen die passen binnen iedere smaak.

Kom langs
Kom langs bij Woon & Slaap aan de Woonboulevard 28 in Almelo en het Schuttersveld 20 in Enschede of bezoek www.woonenslaap.nl. Kijk op de pagina hiernaast voor een kortingsbon voor 10 procent korting bij Woon & Slaap! Vraag naar de voorwaarden. Kijk ook op: www.woonenslaap.nl

Afbeelding
Spreekuur autisme 2 uur geleden
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei 22 uur geleden
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren gisteren
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56