Vrijwilligers helpen met reparatie
Vrijwilligers helpen met reparatie

Repair Café

Algemeen

HENGELO - Op zaterdag 15 juli van 10.00 tot 13.00 uur is er het Repair Café in wijkcentrum de Tempel. Gooi je kapotte spullen niet weg, maar repareer ze in het Repair Café.

Het Repair Café is een gratis toegankelijke bijeenkomst die draait om het (samen) repareren. Van het herstellen van (bad)kleding, het weer aan de praat krijgen van elektronica tot het repareren van tosti-apparaten en speelgoed. Deze maand, met de vakantie in aantocht, is er speciale aandacht voor het herstellen van campingspullen.

Cursus
Tijdens dit Repair Café bestaat er de mogelijkheid voor aanmelding voor de cursus "Eenvoudige reparatietechnieken in en om huis". Deze cursus, die gelijktijdig met Repair Cafés gehouden gaat worden, kost 5 euro per bijeenkomst (inclusief koffie). Aanmelden kan ook op hengelorepaircafe@gmail.com of bij het beheer van de Tempel.

Informatie
Iedere maand weer repareren vrijwilligers samen met bezoekers allerlei spullen, die daardoor een verlengd leven krijgen. Dat is goed voor het milieu, goed voor de knip van de inbrengers en goed voor de vrijwilligers. Daar zijn ze trots op. Iedereen is op 15 juli van harte welkom in wijkcentrum de Tempel aan de Booggang 2 in Hengelo Wil je meer weten of meedoen, kijk dan even op www.repaircafehengelo.nl of op www.techniekmuseumheim.nl.

Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:50