Afbeelding

Budget Select Keukens bewijst al ruim 10 jaar dat een topkwaliteit keuken helemaal niet duur hoeft te zijn.

Algemeen

Rijssen – Waarom zou u tienduizend euro betalen voor een nieuwe keuken? Voor de helft of zelfs minder koopt u bij Budget Select Keukens aan de Nijverheidsstraat 42a een keuken van vergelijkbare kwaliteit, helemaal compleet. En dan krijgt u er ook nog eens vijf jaar garantie bij. Want ook als uw budget niet onbeperkt is, hoeft u met half werk geen genoegen te nemen. Waarom zou u…

"Onze formule is uniek op keukengebied, aldus Herman van den Noort. We zijn erin geslaagd om een selectie aan complete kwaliteitskeukens samen te stellen die betaalbaar is voor iedereen. Dat deze formule aansluit bij de wensen van de moderne consument staat vast. Basis voor dat succes is de overtuiging dat een kwaliteitskeuken niet altijd duur hoeft te zijn. Het gaat om de juiste afstemming van de keuken met de wensen van de klant. Dat betekent dat de klant precies krijgt wat hij nodig heeft, niet meer maar zeker ook niet minder. Wij zouden het namelijk oprecht jammer vinden als de keuken niet voldoet aan de wensen van onze klant."

5 jaar zorgeloze zekerheid
"Een nieuwe keuken is een investering voor jaren. Daarom verzorgen we alles tot in de puntjes. Als klanten willen, nemen we zelfs alle zorg uit handen dus ook de montage. Zelf plaatsen kan uiteraard ook, met de duidelijke montagehandleiding wordt dat een stuk makkelijker. En als er na plaatsing toch onverhoopt iets niet in orde is laten we mensen natuurlijk niet in de kou staan. Daarom krijgt iedere koper standaard 5 jaar garantie op de keuken."

Showroomkeukens met voordeel
Bij Budget Select Keukens zijn de voorbereidingen op een nieuw keukenseizoen in volle gang. In de showroom wordt momenteel ruimte gemaakt voor de nieuwste modellen. Om die ruimte te creëren gaan er diverse showroommodellen in de uitverkoop. "Een groot voordeel van showroomkeukens is dat zij op zeer korte termijn te leveren zijn. Bovendien zijn de keukens zeer aantrekkelijk geprijsd. De kortingen op de keukens inclusief alle apparatuur kunnen oplopen tot wel 70%" aldus Herman.
2e Paasdag geopend Bent u van plan om op korte termijn keukens te gaan kijken, dan kunt u ook op 2e Paasdag terecht bij Budget Select Keukens in Rijssen. De showroom is die dag geopend van 12.00 – 17.00 uur.
Budget Select Keukens, Nijverheidsstraat 42a, Rijssen. Telefoon: 0548-538 666
www.budgetselect.nl

Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 3 uur geleden
Afbeelding
Zaaiactie voor de bijen 3 uur geleden
Lekker eten, gezelligheid en gemeenschap. Daar draait het om bij het Suikerfeest. (Tekst: Martin Meijerink)
Gezellige afsluiting van de ramadan met het Suikerfeest 4 uur geleden
Afbeelding
'Eigenlijk alles mag en dan met een beetje glitter en glamour' 6 uur geleden
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 6 uur geleden
Afbeelding
Benefietconcert Dames Smartlappen Koor 6 uur geleden
Afbeelding
Visie wonen, welzijn en zorg 6 uur geleden
Foto: Masterphoto
Mooi programma voor Maxima's Night Out 6 uur geleden