Afbeelding

Op zoek naar een droombadkamer?

Algemeen

Grando levert al sinds 1965 betaalbaar baddesign. Samen bespreken we uw wensen en is er altijd iets in uw smaak. Kom snel naar Grando Badkamers aan de Woonboulevard in Almelo voor een uitgebreide collectie in badkamers!

Bij Grando Badkamers Almelo kunt u terecht voor badkamers, bad accessoires en renovatie. "We leven in een tijd waarin het belang van prettig en aangenaam wonen steeds groter wordt. Een gezellig en veilig thuis biedt ons de ruimte om te ontspannen én samen te zijn. De badkamer krijgt meer betekenis en wordt een plek voor luxe, ontspanning en fijne momenten". In de showroom van Grando Badkamers Almelo ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op badkamergebied: vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Wij helpen u om uw wensen te vertalen naar een realistische 3D tekening en een persoonlijk advies op maat.
Voor perfecte service bent u bij Grando Badkamers Almelo aan het juiste adres. Vakkundige monteurs zorgen voor het plaatsen van uw nieuwe badkamer, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Indien gewenst kan Grando ook extra servicewerkzaamheden voor u verzorgen; zoals het verwijderen van uw oude badkamer, leidingen verleggen, stukadoren en tegelwerk.
Uw mogelijkheden, wensen en eisen worden realistisch geïnventariseerd. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige badkamer te renoveren. Bij Grando Badkamers Almelo kunt u ook terecht voor het vervangen van tegels, badmeubels of kranen etc. Zelfs de montage kan hierin voor u verzorgd worden.
Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom bij Grando Badkamers Almelo. Ondernemer Jan Wolterink staat voor u klaar, om uw droombadkamer te realiseren.
Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, 0546-538077

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 6 uur geleden
Afbeelding
Spreekuur autisme 14 uur geleden
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei 24 apr, 14:49
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren 24 apr, 12:02
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03