Afbeelding

Tempert ontzorgt! Extra genieten in uw luxe badkamer!

Algemeen

In drukke tijden gaan we op zoek naar momenten voor onszelf. Voor een maskertje bijvoorbeeld, een lekkere scrub of een bubbelbad. We zien de wellness trend dan ook doorzetten: de badkamer wordt steeds meer een ruimte om te genieten. Bij Tempert snappen we dat. Onze badkamerarchitect maakt een badkamerontwerp helemaal op maat, die voldoet aan uw budget en wensen, én volgens de sanitair trends van dit jaar.

Solid surface baden
Een van de woontrends van dit moment is dat we 'buiten' naar 'binnen' halen. Niet alleen in de woonkamer en de keuken, maar ook in de badkamer. Veel natuurlijke materialen dus, zoals marmeren tegels, XXL tegels in beton- en houtlook; niet meer van echt te onderscheiden. Maar de natuurlijke materialen komen ook terug in de sanitair producten. Dé badentrend dit jaar is vrijstaand. En wat dacht u van een bad gemaakt van Solid Surface? Dit is een zacht en natuurlijk materiaal, wat uw relaxmoment in bad extra ontspannend maakt.

Dé wellness trend
Binnen een handomdraai creëert u een echte wellness badkamer. U kunt natuurlijk 'gewoon' in bad gaan… maar waarom kiest u niet voor de ultieme ontspanning van een whirlpool? En met een houten badplank heeft u alle ruimte voor een drankje, een gezellig kaarsje of zelfs uw (waterdichte) tablet; heerlijk uw favoriete serie kijken in bad. Als dat geen wellness is!
Voor extra warmte onder de douche adviseren wij de Sunshower. Verkrijgbaar in een infrarood versie of de Deluxe met UV-licht. Dat betekent: meer energie, extra vitamine D en een gezonde kleur.

Ontzorgen van A tot Z
Wanneer u besluit uw badkamer bij Tempert Tegels en Badkamers te kopen ontzorgen wij u van ontwerp tot en met installatie. Bij het kopen van een badkamer komt namelijk veel kijken: van trends tot techniek, van inrichting tot installatie. En op al die gebieden willen wij u graag helpen, zoals geen ander dat kan. Daarom hebben wij sinds begin april een nieuwe medewerker in dienst, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Benieuwd wat Tempert Tegels en Badkamers voor u kan betekenen? Bezoek onze uitgebreide badkamer- en tegelshowroom op Bedrijvenweg 57-59 in Nijverdal en laat u inspireren. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Loop gerust eens binnen, de koffie staat klaar!

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 5 uur geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26